VOICE-OVER

Mijn stem gebruik ik voor het inspreken van teksten voor jouw productie. Graag help ik je daarom ook aan een professionele voice-over. Ik ben beschikbaar voor onder meer radio- en tv commercials, webvideo’s, bedrijfsfilms, als stem van televisieprogramma's, radiojingles, televisiebillboards, pre-rolls, voicemails, e-learning & meer. Op locatie komen inspreken is een optie, maar ik kan ook leveren vanuit mijn eigen studio. Dus heb je haast met een opdracht? Geen probleem! Vaak kan ik binnen een dag de audio bij je aanleveren.

ERVARING

Inmiddels heb ik jarenlange ervaring als voice-over. Mijn stem is bijvoorbeeld regelmatig te horen (geweest) op RTL4 en SBS6 bij programma's als De Grote Huisverbouwing (met Patty Brard), Lodewijks Groene Geluk (met Lodewijk Hoekstra & Helga van Leur), Trips & Travel en De Mooiste Wegen. Daarnaast ben ik als voice-over te horen in commercials op diverse landelijke, regionale en lokale zenders. Bekende merken waar ik voor mocht inspreken zijn onder meer Lay's, Disneyland Parijs, Bingoal en ParkBee.

TONE OF VOICE

Waar ben je naar op zoek? Bij elke productie hoort een passende tone of voice. Want je wilt natuurlijk dat de ontvanger zich aangesproken voelt. Met jou bespreek ik altijd vooraf het gewenste resultaat en bepalen we de juiste tone of voice. Of het nu gaat om een vrolijke, frisse, enthousiaste, sympathieke, natuurlijke, stoere of een verkopende tone of voice, ik kan je helpen!

 
 

VOICE-OVER TV

Misschien heb je mij wel is gehoord als voice-over bij een televisieprogramma. Dat kan goed kloppen! Op RTL4 en SBS6 ben ik de afgelopen jaren te horen als stem van diverse programma's. Op dit moment ben ik o.a. te horen als de stem van De Grote Huisverbouwing (SBS6), Lodewijks Groene Geluk (RTL4) en De Mooiste Wegen (RTL4).

TARIEVEN

Dan ben je vast nog benieuwd naar de tarieven. De kosten hangen onder meer af van de soort productie en de tekstlengte. Gaat het bijvoorbeeld om een commercial op de lokale of op de landelijke radio? Ter indicatie van de kosten hieronder een aantal basistarieven, alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw. Een eerste kleine correctie achteraf is gratis. Staat jouw opdracht er niet bij? Stuur mij dan sowieso even een berichtje voor een juiste prijsopgave. In principe krijg je de opname kaal aangeleverd. Indien gewenst kan de voice-over ook worden afgemixt of een complete commercial worden gemaakt. Elke productie is anders, daarom maak ik graag een prijs op maat.

PRIJZEN

Radiocommercial inspreken (inclusief 1 jaar buyout):
Lokaal: 50,- Regionaal: 100,- Landelijk: 475,- Tag-on: +25%

Televisiecommercial inspreken (inclusief 1 jaar buyout):
Lokaal: 75,- Regionaal: 150,- Landelijk: 550,- Tag-on: +25%

Webvideo's/bedrijfsfilms/e-learning:
Tot 100 woorden: 150,- 100-200 woorden: 175,- 200-500 woorden: 250,- Meer dan 500 woorden: Op aanvraag.


Heb je een vraag, een offerte-aanvraag of een voice-over opdracht voor me? Super leuk! Neem contact op via het formulier en je krijgt sowieso binnen een dag, meestal sneller, antwoord.